peace and love

jag kanske ska på peace&love!!!! IM SO HAPPYYYYYY!!!!! varför har jag inte tänkt på det tidigare? nu är det bara mamma och pappa som ska godkänna och sen är jag good to go!
oslo ska även bokas in med hevin och josefin i augusti! winnerbäck & melissa horn spelar på operataket där och vi ska dit! vi har redan kollat biljetter till flyg och konsert, 22 timmar planerar vi att spendera i oslo innan vi beger oss hem! hur awesome kommer inte det bli? SÅ JÄVLA STÖRT AWESOME!


in my mind you're all retards anyhow


hey wardrobe


ny skjorta, is it a keeper?

in my mind you´re all retards anyhow


Prove that you're worth my time. give me a reason why

det finns två sidor av våren. den ena är det härliga, glädjefulla, varma, vackra, mysiga våren som man bara blir glad av. man blir lycklig av att bara titta ut genom fönstret och se att solen skiner. den andra sidan är det jobbiga, pollenfyllda våren. den där, då näsan och ögon rinner och kliar, då man nyser varanan sekund, då man får huvudvärk av allt som finns där inne, koncentrationssvårigheter m.m. även den sidan av våren då man klär sig i för kalla kläder, så man blir sjuk och får ligga inne en vecka och verkligen inte får avnjuta den första härliga sidan av våren.


härlig powerwalk på djurgårn med högt dunkande musik i öronen, då får jag skylla mig själv när jag kommer hem och det inte slutar pipa i mina öron..


raw

det känns knappt som att jag går i skolan. hur skönt är inte det? förra veckan slutade vi tidigare/hade sovmorgon varje dag. en lektion om dagen i stort sett hela veckan.
åkte till skolan idag helt ovetandes om att vi hela eftermiddagen ska på museum. det kan väl knappt räknas som skola? försökter äta en snabb lunch i skolan, och sen dra till stan innan museet. måste köpa ny mascara!
ciao,

beauty


press hold

Get born,
and when you see the light you wanna close your eyes
Grow up,
and when you do it´s like a boring day at school
Sail away,
and when you sail away you notice there´s no wind
Drive away,
and when you drive away you notice there´s no road
Fly away,
and when you fly away you notice there´s no heaven
Run away,
and when you run away you notice there´s no ground
Grow old,
and when your old you die and when you die your dead.



watching love grow, forever


why is it so god damn hard

tidsfördriv en fredagmorgon. bussen går om 20 min



leave me alone!

everywhere i go, you just keep on following me. i don't want you in my life anymore

i don't think. i feel

Slutade tidigare idag. Passade på att plugga tillsammans med Josefin i Nacka Forums bibliotek. Effektivt plugg från 14-18 och två saker att checka av från att göra listan! Nu står final nummer 6 på schemat och Djurgårn leder med 1-0, hoppas det håller i sig!

ironiskt nog sitter vi på bilden och skriver på vårat hälsoprojekt, ätandes kakor och cola! bild lånad från jossi

five months

fem månader med älskling idag = LYCKA

your the one that i want

skola mellan 12.50-13.50 idag. kebab och stan med tre fagra flickor sedan. nu väntar jag på pojken min!


impossible is nothing

nu jävlar ska de bli fotboll! köpt nya skor, och ankel och knä skydd. så nu smäller det! nu ska jag bli bäst! så det så!


i still can't grasp the concept that i wont live forever

satt vid middagen idag och tittade ut genom fönstret. lånt borta kunde vi se stora svarta moln fyllda av blöta regndroppar. det har varit så många naturkatastrofer den senaste tiden att man har börjat undra ifall världen kanke faktiskt kommer gå under snart. ifall jag visste att världen inom en snar framtid skulle gå under, vad fan skulle jag göra då? det är inte så att bara jag skulle försvinna, utan alla mina nära och kära skulle också göra det. jag får en äcklig känsla i magen som säger till mig, dont even go there.. men jag kan inte ungå att tänka i dessa banor. man blir bara mer och mer intresserad ju mer man börjat tänka på det. och ju mer jag börjat tänka på det får jag en större och större klump i magen. vem skulle jag spendera mina sista sekunder med? skulle jag se ljuset eller skulle det bara bli mörkt? jag vet inte. vill inte tänka på det.
men samma diskussion är det ju om vad som finns där universum tar slut. för universum kan ju inte vara oändligt, eller? vad finns efter det oändliga? svaret på det brukar vara ingenting. men ingenting är ju ändå någonting? usch. det känslan jag får av sådana tankar är inte härlig. blir bara nervös. vill gå och gömma mig under täcket i fosterställning och säga till världen bring it on, ge mig allt ni har att komma med.

this is the world we live in

hejsvejs! här checkar jag in igen men så vipps, nu händer det mer intressanta saker än det här, så hejdå!


live from warsaw


har precis kommit till hotellrummet nu här i warsawa, polen. här kommer jag vara hela sex dagar, för att sen komma tillbaka till vårt kära sverige.. har till glädje hittat internet här, och det är snabbt också! så jävla underbart! ska chilla lite med spotify o så nu, ni får ha det så bra hemma i kalla sverige, för här är det faktiskt varmare! :D


våran utsikt från fönstret.. så här ser warsawa ut...


min DUBBEL säng ! :D


i wanna go home. this is the worst trip i've ever been on

var somsagt i linköping på match i förrigår. det sög, rejält! har varken lust eller ork att förklara igen vad som hände, men en sak ska ni veta. dit åker jag never ever again! det slutade med att vi alla sjöng i wanna go home, this is the worst trip i've ever been on.. så ni kanske förstår!

idag ska jag packa. imorgon bär det av till Polen. men nu ska jag se till att Daniela vaknar här breve mig, så vi kan käka frukost. är skithungrig! ciao


spring, spring linköping!

om några timmar åker jag till linköping för att kolla den 3e semifinalen i sm-slutspelet! det kommer bli så jävla grymt! åker runt halv två tiden, sen börjar matchen halv sju, så vi lär vara hemma rätt sent. men det är det lätt värt!!! cya


the only magic i still belive in is love

fyfan vilken dag! blir aldeled lycklig av att bara stirra ut genom fönstret och se solens strålar. så här ska det va! hata vinter!
kom hem från landet för ett tag sedan. ensam hemma nu, vilket är ganska skönt. gav mig ut på en liten promenad för att köpa nagellacksborttagningsmedel, men det vad ju såklart stängt.. hade varit inne på deras hemsida för att kolla öppettiderna, men såklart så kollade jag på fel dag.. men det var riktigt skönt med en promenad det här vädret.
för tillfället ligger jag och slösurfar här i soffan, funderar på att byta till tv.. vi får se! ha det najs party people ;)




awesomeness

solen skiner som bara den och jag är lycklig! snart blir det påsk lunch med min kära familj, efter det blir det kanske en kort promenad med älsklingen och sen blir det hockey på tv. det vankas semifinal och mitt älskade djurgården tar emot linköping, och ska fullständigt köra över dem igen! så det så!
igår smygstartade vi påsken med ett stort fett jävla påskägg.. idag lär det bli mer.. illa.. påsken är verkligen inte bra för kroppsformerna om man säger så! så gott folk, se nu till att ta det lugnt med påskäggen! haha
glad påsk på er! <3


you know you'll always be my boy

igår var det torsdag. en skär torsdag. det vankades födelsedagsfest hos min vän vanessa, mycket trevlig tillställning med både gamlat och nytt folk. 
fredag idag. en lång fredag är det vilket inebär att det bär av ut till landet. jag, daniel och syrran åker ut med buss om några timmar. ska bli skönt att slippa all stress.
ha en trevlig påsk!


blue dotts and stripes

jag köpte nya strumpyxor igår. färgen gör sig inte så bra på bild, men blåa är dem. 50 kr på H&M


like we used to

vaknade upp för någon timma sedan av att jag glömt dra ner rullgardinen igår när jag skulle sova. det var väldigt ljust i rummet. kunde inte somna om efter det, så här ligger jag nu i sängen med datorn i knät och drömmer mig bort. utanför hör jag regnet smattra på fönstret. jag tror jag ska sova igen


RSS 2.0