a sad thing

det gick inte så bra som jag hade hoppats på i fotbollen. imorgon kommer det också gå åt helvette i min egen match. fem spelare på plan, och gissa hur många vi är som ska spela? ja, juste.. FEM.. eller snarare 4,5 med min skada.. det kommer inte bli roligt.
haft en superdag förövrigt. träffade B2 (lorena) i några timmar på stan, den jäveln åker till usa i 2 veckor! usch och fy! men kul, det ska hon bannemig ha! sedan bar det av hemmåt, mötte upp Ida och sedan drog vi på matchen, som sagt gick det inte så bra..


CONTROL AND SHINE!

Tjaaaa! Guess who? Börjar på I slutar på  DAAAAA. fett cool.

Anja står o changar clothes. HEJ BÖNDER VI ÄR DIF! Suuuuug.
Btw ifall någon inom kort varsel vill ha en biljett så är det bara att ringa Anja eller Ida. Om nån råkar ha numret.

So long suckers nu drar vi till fjällen. Hahaha naaat.!

you used to hold me


nya svarta jeans, weekday 400pix

 


just gotta love it


ready? let's roll

kände redan igår att jag inte orkade gå till skolan idag, och så blev det. missade absolut ingenting. istället pluggade jag hemifrån på viktigare grejer och mötte sedan upp min fina vän sofia som jag inte träffat på år och dagar. vi strosade ner på stan, åt, fikade, tittade, ville ha m.m. sen kom älskling och mötte upp oss, och ganska snart åkte vi hem till mig där vi bara gosat och pratat. nu har han gått, och här sitter jag ensam och grå. eller nått i den stilen.
det var varmt idag. nu kan man väl nästan ändå säga att våren är här? det är ju för fanken påsk i helgen, solen värmer på när den känner för det, precis som den gjorde idag osv. osv.
ska fortsätta plugga nu. superroligt. prov imorgonbitti. jippie.
ikväll blir det middag hos några vänner. later alligater.


sombody told me

today i was wandering through the desert with my family. yes, it is true. if you wonder why, ask!
oh, i forgot. i bought new black jeans today. from weekday. my new love, really! maybe you'll get to see a picture tomorrow, if you want.
me and Ida also picked up our tickets to DIF-BP on wednesday. Ida, a girl to count on. always ♥
now, im going to bed. you know why? because im tired. yes, thats right. good night


my sister and i, gone mad. crazy chicks.


i just felt like writing in english today, get used to it.

love

I love you means that I accept you for the person that you are and that I do not wish to change you into someone else. It means that I do not ewpecr perfection from you-just as you do not expect it from me. It means that i will love you and stand by you even through the worst of times. It means loving you when you're in a bad mood or too tired to do the things I want to do. It means loving you when you're down-not just when you'r fun to be with. 'I love you' means that I know your depest secrets and do not judge you for them-asking in return only that you do not judge me for mine. It means that I care enough to fight for what we have and that I love enough not to let go. It means thinking of you, dreaming of you, wanting and needing you constantly, and hoping that you feel the same way for me


take me to that place

tack alla fina mäniskor för en underbar helg! fredagen började bra med att djurgårn är i semi. ett fullsatt, 1350 pers,  globen gungade. som tidigare nämt var det 18års fest igår, träffade en del nytt schysst folk, och hade en awesome kväll helt enkelt!
nu väntar 3 dagar av skola, sen ett gött lov som börjar redan på torsdagskvällen med partaj! resten av helgen blir jag ute på landet med familj och pojkvänn för påsklunch osv.
smell ya later party peopleee


he's eighteen bitch,

fullspäckad helg. min pojkes bästa vänn fyller 18 och har fest, smell ya lateerooo <3

it's true, life will smile for you

jag vill bara ge en varm applåd till det engelska språket. i love it! det finns ingenting som låter bättre på svenska, english is the shit! en liten tanke jag bara ville dela med mig av


there's a huge difference

torsdagen är nästintill avklarad. efter en extremt lång skoldag så väntas nu någon timmes vila hemma och sen bär det av på ett möte där vi ska få träffa en överlevande från andra världskriget vilket ska bli väldigt intressant!


i just cant get enough


im just a face of every picture

sista lektionen tittade vi på film. det var väldigt segt. tur att man har datorn då! jag satt och tog en massa bilder i photobooth i brist på annat. tänkte bjuda på några av dem,


i just want you to know

för någon/några veckor sedan fick jag syn på en väldigt fager dam vid namn frida som har en grym blogg. snygg stil, mängder av outfitbilder osv. kände mig bara tvungen att säga det, kolla in hennes blogg här!

(hon på bilden)


tired of this shit

undrar hur min rygg kommer se ut efter jag gått ut gymnasiet om två och ett halvt år efter att ha släpat på en dator under denna tid? börjar bli jävligt less på denna tunga maskin. den plus allt annat man har i väskan väger hur mycket som hellst. att jag börjar överväga att lämna datorn i skolan är väl helt sjukt, vad ska jag då göra hemma? det bästa vore helt enkelt att önska sig ännu en till dator, eller vad säger ni? jag tror starkt på det.

¿Entiendes?

vill bara gå hem och gömma mig under täcket, stänga ute allt ljus och krypa ihop i fosterställning.
att vara trött verkar vara min vardag just nu. jag vill inte.
går runt och är stressad hela tiden. tar fel på dagar, datum, händelser. vet inte vad som händer i mitt liv. har ingen koll. kalender verkar inte vara nånting för mig. mobilens kalender suger dase. jag är 8 mvg och 3 vg ifrån en iPhone. snälla ge mig. jag vill ha koll!
god damn


just because


i love you.


for life

1 år, 101 dagar, 6 timmar, 52 minuter och 34 sekunder tills jag får tatuera mig. bara så ni vet

give me more

det blir ingen vår i år. "när bajen förlorar ännu en bandy final så vet man att våren är här".. bajen vann... fan. det blir bara att vänta på sommaren nu då. jag bojkottar vintern. jag vägrar.


lycka är att vara djurgårdare

Jag finner inga ord för detta lag. BÄST är det jag har att komma med. 4-0 på bortaplan, total äger brynäs, 2-1 i matcher, 2 hemma matcher i rad kvar, 1 SM-Guld som väntar på oss! Djurgårdens IF, Stockholms Stoltet! Mesta mästarna!


markström, känn dig ensam!

there was a time

Once there was a girl
who always put a smile on my face.

Once there was a girl
who made me laugh everyday.

Once there was a girl
who I could share everything with.

Once there was a girl
who always told me whats going on.

Once there was a girl
who I shared everything with.

Once there was a girl
who I thought would stand by my side
for the rest of my life.

This girl doesn't exist.

luften är fri!

klockrent av supportrarna! svff hade beslutat ingen publik till matchen, vilket det inte blev heller. en luft hiss hissades upp och ett antal supportrar stod och gav spelarna stöd och tittade på matchen mellan djurgården- helsingborg över kanten på stadion. några minuter in på matchen håller de upp en banderoll med texten "luften är fri" på! KLOCKRENT!


home is wherever i'm with you

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum & tid.
Du ligger här brevid, och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.

Så sagolikt det är, att se morgondimman lätta.
När mörkret sakta flyr, och att se hur dagen åter gryr,
en kylig morgon bris, sakta sveper genom rummet.
Jag kryper tätt intill lycklig för att du finns till.

Stunder av stillhet, ett ögonblick av ro ibland,
stunder av lycka att bara ha varann.
Det är en rikedom att få älska &
att älskas vår kärlek varsamhet, är det vackraste jag vet.

Det vackraste som finns är att vara någon nära,
när månen lyser klart över skog och mark så underbart.
Jag ligger här brevid och jag känner hur du andas
att älskas utav dig är det vackraste för mig,

Stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
stunder av lycka, att bara ha varann.
Det är en rikedom att få älska &
att älskas, vår kärleks sårbarhet är det vackraste jag vet.

Du ligger här brevid och jag känner hur du andas,
att älskas utav dig är det vackraste för mig.

fyra månader tillsammans idag, jag är lycklig!

i'm on a seefood diet.. i see food, and then eat it

underbar. bra. rolig. mysig. lycka. fin. härlig. bäst.
ord som beskriver min helg som bestod av bl.a. slutspel. ett blodrött hav invarderade hovet så rysningar spred sig i hela min kropp. vackert var det. Ida var med, grym tjej vill jag bara tillägga! resterande tid har tillbringats hos pojken min.
underbar. bra. rolig. mysig. lycka. fin. härlig. bäst.


smart listens to the head. stupid listens to the heart

en stor börda har lyft från mina axlar. det händer sisådär en gång i veckan nu känns det som. i alla fall efter varje inlämnat arbete eller skrivet prov. mitt projekt satt jag med hela dagen igår och blev äntligen klar med det. nu väntar jag på att sluta skolan, att helgen ska komma. soft kommer det bli gott folk! bara skönt folk, ciao


this young girl, she's a freak

om bara en timma befinner jag mig på fotbollsplanen med en kär vän till mig. om bara tre dagar befinner jag mig med samma fina människa på hovet. då vi kommer skrika våra halsar hesa tillsammans med ett blodrött hav av djurgårdare. flickan heter Ida! det är fan livet!


vackert. jag bjuder på denna väldigt osmickrande bild
, fler kan ni vänta er!


i used to rule the world

just nu skulle jag nöja mig med nästan vad som hellst, bara jag slipper sverige. detta land, ett jävla retardland. bort från verkligheten vill jag. långt bort.this will last forever

freitag idag, vilket innebär helg. tack gode gud. blir borta hela helgen.
ville egentligen bara passa på att gratulera något jag håller väldigt kärt idag. för en jäkla massa år sedan, närmare bestämt 119, skapades någonting som har kommit att betyda allt för mig. den 12 mars 1891 skapades Djurgårdens IF. TACK SOM FAN FÖR DET!


nytt år, nya tag! TAGGA


you spin my head right round

det är kul. det är så det ska vara. underbart. varje dag växer jag som person, tillsammans med dig. mitt hjärta. min vackra, fina, intelligenta pojke. jag vill ha dig i mitt liv föralltid. du betyder världen för mig

a day without you just isn't fair

länge leve bloggen! roligt att det är några tappra människor som ändå hittar hit om dagarna!
måste bara applådera mig själv! i have done it again. så typiskt. eller det kanske inte är jag som har gjort det igen? vafan vet jag. får ju aldrig reda på vad jag gör fel. vänner kommer och går, det är sånt man får acceptera. jag blir nästan full i skratt när jag tänker tillbaka. det är ju bra? ett jag kan skratta åt det alltså..

är för jävla glad över att jag har dig nu. nu när jag verkligen behöver dig. utan dig vet jag inte varit jag skulle ta vägen. jag älskar dig, alltid oavsett!


ny header. min blivande tatuering kan ni även se där på handleden.. vill bli 18 nunununununununu!!!

i will love you forever

you'll always have a special place in my heart!

RSS 2.0